Tomter

Vegglifjell Utvikling har et bredt utvalg av tomter i flere prisklasser og størrelser. Her er det kun fantasien som setter «grenser». Beliggenheten er varierende og strekker seg fra kuperte terreng til solfylte topper.

Vegglifjell Utvikling har for tiden mange tomter tilrettelagt med vei, vann, avløp og strøm.


Persbuhaugen Øst

Persbuhaugen Øst

Persbuhaugen Øst  ligger på Vegglifjell, som utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda. Vegglifjell er et fantastisk fjellområde, og fra Persbuhaugen Øst har du utsikt mot Blefjell i sør og mot høyfjellet i vest. Her får du svært gode solforhold utover kvelden.

 

Se Persbuhaugen Øst her


Lauvhovdnuten

Lauvhovdnuten

Lauvhovdnuten på ca 950 moh er kanskje det mest attraktive og spektakulære utsiktområdet på Vegglifjell. Snaufjellet med Hardangervidda ligger bare et steinkast unna med panoramautsikt, naturopplevelser og turer både sommer og vinter. Fjellene i nærområdet går opptil 1300 moh med utsikt mot Gaustatoppen og Norefjell.

Se Lauvhovdnuten her


 

PersbuhaugenPersbuhaugen

Toppen av Persbu. Her er det panoramautsikt til heimfjella. Til dels svært gode solforhold.

Se Persbuhaugen her


KillingdalenKillingdalen

Killingdalen ligger på «toppen» av Vegglifjell. Her er det gangavstand til skisenteret og skistua.

Se Killingdalen her


RennemogenRennemogen

Rennemogen er et «felt» med etablerte tomter langs hovedveien til Persbu. Tomtene er velplassert «nede» i terrenget med god adkomst til vei. Her finner du lune tomter for bl.a. barnefamilier.

Se Rennemogen her


Visning

Vi er på fjellet når du har tid!

Bestill en uforpliktende visningsrunde på Vegglifjell. Vi har den lokale kunnskapen og oversikten over mange av fremtidsplanene på Vegglifjell

For deg skal alltid Vegglifjell være «et godt sted å være

Ditt navn

E-post*

Emne

Melding*