Killingdalen

Killingdalen hyttefelt ligger på «toppen» av Vegglifjell. Vegglifjell utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda; et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette. På Killingdalen tilbys svært solrike tomter, med flott utsikt og gangavstand til Vegglifjell Skisenter.

 

ButtonProspekt     buttonvisning

Tomtestørrelsen kan avvike 10% ved endelig oppmåling.

 

Velorganisert hyttefelt med fantastisk utsikt

Killingdalen er et svært velorganisert hyttefelt, med tomter av høy standard. På alle tomtene er det tilrettelagt for blant annet strøm, vann, avløp og fiber. Fra hyttefeltet er det vid og fantastisk utsikt mot Numedal og omkringliggende fjell i attraktive Killingdalen. Hyttefeltet ligger usjenert til, og det er mulig å kjøre bil helt inn på tomtene.

 

Alpinanlegg «rett utenfor døren»

Killingdalen hyttefelt er perfekt for deg som er opptatt av nærhet til alpinanlegg. Herfra ligger nemlig Vegglifjell Skisenter og Killingdalen Skistugu innen gangavstand. Preparerte langrennsløyper går rett forbi hyttefeltet og ned til Fjellstua, som er et knutepunkt for løypenettet på Vegglifjell.

Med sin flotte beliggenhet ved foten av Hardangervidda, kan Killingdalen by på flotte turmuligheter både sommer og vinter. Her kan du ta toppturer på snaufjellet, såvel som vandringer i lunere fjellskogterreng.

 

Er du interessert i en visning?

Vi er på fjellet når du har tid!

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og en visningsrunde på Killingdalen. Vi er lokalkjent på Vegglifjell, og kjenner derfor mange av planene som er lagt både for Killingdalen og området generelt. Fyll ut kontaktskjemaet under, eller kontakt oss på telefon eller e-post.

For deg skal alltid Vegglifjell være «et godt sted å være».

 

Ditt navn

E-post*

Emne

Melding*

Tomte nr: Areal: Max mønehøyde: Pris (NOK): BYA:
Killingdalen
1 1,00 5,0 meter 880 000,- 150 m2
2 1,00 Solgt

Veibeskrivelse:

Veibeskrivelse til dette området er tilgjengelig i Google Maps nedenfor. Klikk «veibeskrivelse» og fyll inn hvor du reiser fra. De 2 tomtene er skiltet.

*Priser kan endres uten forvarsel(21.06.2018)