Persbuhaugen Øst/ Høybuli

Persbuhaugen Øst/ Høybuli ligger på Vegglifjell, som utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda. Vegglifjell er et fantastisk fjellområde, og fra Persbuhaugen Øst/ Høybuli har du utsikt mot Blefjell i sør og mot høyfjellet i vest. Her får du svært gode solforhold utover kvelden.

ButtonProspektbuttonvisning

Maks BYA: 210 m²

Tomtestørrelsen kan avvike 10% ved endelig oppmåling.

Populært og tilgjengelig hyttefelt

Persbuhaugen Øst/ Høybuli ligger lett tilgjengelig med bil, omtrent to timer fra Oslo. Fra hyttefeltet er det omtrent 10 minutter med bil til Veggli Sentrum. Der finnes det butikker, bensinstasjon, post, vertshus og annet nødvendig. Med sitt godt utbygde nett av skiløyper og sykkeltraseer, har Vegglifjell blitt et svært populært hytteområde.

Tomtene på Persbuhaugen Øst/ Høybuli varierer i størrelse, fra rundt 1100 m² til omtrent 1900 m². Av hensyn til felles infrastruktur, må det bygges på tomten innen to år etter tomtekjøp. Det er etablert eget veilag for Roeveien-, Persbu- og Høybuliområdet. Dette er du som hytteeier forpliktet til å være medlem av.

Utendørsaktiviteter året rundt

Fra Persbuhaugen Øst/ Høybuli har du en rekke aktiviteter og attraksjoner i umiddelbar nærhet. Under sommerhalvåret finner du oppmerkede stier og sykkeltraseer, nærmest rett utenfor hyttedøren. På vinterstid kan du nyte kilometervis med preparerte langrennsløyper, og du har alpinanlegget Vegglifjell Skisenter kun 5 minutter unna.

Fra hyttefelter det ca. 10 min kjøring ned til Veggli sentrum med det nye Vegglisenteret, byggevarehus, Veggli Vertshus m/dresinutleie, bensinstasjon, aktivitetspark, badeplass m.m

Ønsker du å ta en litt lengre utflukt, ligger Langedrag Naturpark omtrent en times kjøretur fra hyttefeltet. Dette er kanskje den største attraksjonen i området. Også Rjukan og det populære Rjukanbadet ligger omtrent en time unna, og utgjør dermed et flott turmål.

Ønsker du å se på tomt på Persbuhaugen Øst/ Høybuli?

Vi er på fjellet når du har tid!

Kontakt oss for en uforpliktende visningsrunde på Persbuhaugen Øst/ Høybuli. Vi kjenner Vegglifjell, og har oversikt over mange av fremtidsplanene for fjellområdet. Fyll ut kontaktskjemaet under, eller kontakt oss på telefon eller e-post.

For deg skal alltid Vegglifjell være «et godt sted å være».

Ditt navn

E-post*

Emne

Melding*

Tomte nr: Areal: Max mønehøyde: Pris (NOK): BYA: Største bygg: 
Persbuhaugen Øst          
109     Solgt    
110 1652   Solgt    
111 1869   Solgt    
112 1535   Solgt    
113 1740   Solgt    
114 1662   Solgt    
115 1965   Solgt    
116 1809   Solgt    
117 1744   Solgt    
118 1525   Solgt    
           

Tomtestørrelsen kan avvike 10% ved endelig oppmåling

Veibeskrivelse:

Veibeskrivelse til dette området er tilgjengelig i Google Maps nedenfor. Klikk «veibeskrivelse» og fyll inn hvor du reiser fra. Du vil komme til Persbuhaugen Øst/ Høybuli som er en del av Persbuhaugen der flere av tomtene er tilgjengelig innenfor en radius på 1-2 kilometer.

*Priser kan endres uten forvarsel(21.06.2018)