Persbuhaugen

Persbuhaugen er et hyttefelt på Vegglifjell, som de siste årene har blitt et svært populært hytteområde. Med hytte på Persbuhaugen får du panoramautsikt til heimfjella, og til dels svært gode solforhold.

ButtonProspekt     buttonplankart     buttonvisning

Maks BYA: 12% – 120m2 til 15% – 150 m2

Tomtestørrelsen kan avvike 10% ved endelig oppmåling.

Solrike utsiktstomter i flott terreng

På Persbuhaugen finner du vestvendte, solrike utsiktstomter i variert og flott turterreng. Tomtene har storslagen utsikt til Snaufjellet; fjellrekken som danner inngangen til Hardangervidda og Blefjell.

Persbuhaugen hyttefelt har tomter i ulike størrelser. De minste er på rundt 650 kvm, og de største på omtrent 1550 kvm. Dermed finnes det en tomt for de fleste behov. For Roeveien-, Persbu- og Høybuliområdet er det etablert eget veilag. Dette er du som tomteeier forpliktet til å være medlem av. Det er befestet at tomtene skal brukes til hytteformål, men du som tomteeier står fritt i valg av hyttetype.

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Fra tomtene på Persbuhaugen har du enkel tilgang på en rekke utendørsaktiviteter. Enten du er en ivrig turgåer, slalomkjører eller trives best med langrennsski på bena, trenger du ikke bevege deg langt før du befinner deg midt i løypa. Vegglifjell kan by på kilometervis med oppmerkede tur- og langrennsløyper, samt sykkeltraseer for de som trives på to hjul. Vegglifjell Skisenter ligger kun en kort kjøretur unna.

Attraktive mål for dagsutflukten er Langedrag naturpark og Rjukan, som begge ligger omtrent en times kjøretur fra Persbuhaugen. Dette er attraksjoner som vil falle i smak hos både små og store. I nærområdet arrangeres også flere festivaler, blant annet Middelalderuka og Matfestivalen.

Kom på visning på Persbuhaugen

Vi er på fjellet når du har tid!

Ta kontakt for en uforpliktende prat og en visningsrunde på Persbuhaugen. Vi sitter på en hel del lokalkunnskap, og har oversikt over mange av fremtidsplanene for Vegglifjell. Fyll ut kontaktskjemaet under, eller kontakt oss på telefon eller e-post.

For deg skal alltid Vegglifjell være «et godt sted å være».

Ditt navn

E-post*

Emne

Melding*

Tomte nr: Areal: Max mønehøyde: Pris (NOK): BYA: Merk: 
Persbuhaugen
B1 1,00 Solgt  
12 1,30 Solgt
13 0,70 Solgt  
14 1,40 5,5 meter 620 000,- 12 % – 120 m2
15 1,20 5,5 meter 620 000,- 12 % – 120 m2
46 1,12 Solgt
58 1,00 Solgt
59 1,00 Solgt  
61 0,90 Solgt
62 0,90 Solgt

Tomtestørrelsen kan avvike 10% ved endelig oppmåling

Veibeskrivelse:

Veibeskrivelse til dette området er tilgjengelig i Google Maps nedenfor. Klikk «veibeskrivelse» og fyll inn hvor du reiser fra. Du vil komme til Persbuhaugen der flere av tomtene er tilgjengelig innenfor en radius på 1-2 kilometer.

*Priser kan endres uten forvarsel(21.06.2018)