Rennemogen

Rennemogen hyttefelt ligger i det populære fjellområdet Vegglifjell. Vegglifjell strekker seg fra bygda Veggli, med småkupert fjellskog, til ville høyfjell med utsikt innover Hardangervidda. Her kan vi tilby lune og skjermede tomter i idyllisk og familievennlig terreng.

ButtonProspekt     buttonplankart     buttonvisning

Maks BYA: 15% – 120 m2

Tomtestørrelsen kan avvike 10% ved endelig oppmåling.

Lune og skjermede tomter

Rennemogen er et felt med etablerte tomter langs hovedveien til Persbu. Tomtene er vel plassert litt lenger nede i terrenget og er lett ankommelige med bil. Her finner du lune tomter som ligger sentralt og skjermet, og dermed passer utmerket for blant annet barnefamilier.

Til tross for skjermet beliggenhet, kan tomtene by på gode solforhold. På Rennemogen finnes tomter i ulike størrelser, og det er tilrettelagt for vann, avløp, strøm og fiber.

Aktiviteter for små og store

På Vegglifjell finner du milevis med preparerte skiløyper under vinterhalvåret og etablerte sykkelstier når det er bart. Er dere glad i å bruke dagene i alpinbakken, ligger Vegglifjell Skisenter kun en kort kjøretur unna. Hyttefeltets plassering ved inngangen til Hardangervidda, gir også fantastiske turmuligheter året rundt.

Skal du på utflukt med barna ligger Langedrag naturpark og Rjukan, med Rjukanbadet, kun en times kjøretur fra Vegglifjell. Dette er dermed ideelle mål for en dagstur, med moro for både små og store.

Ønsker du en omvisning på Rennemogen?

Vi er på fjellet når du har tid!

Kontakt oss for en uforpliktende prat og en visningsrunde på Rennemogen. Vi er lokalkjent i området og har oversikt over mange av fremtidsplanene for Vegglifjell. Du når oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller via telefon eller e-post.

For deg skal alltid Vegglifjell være «et godt sted å være».

Ditt navn

E-post*

Emne

Melding*

Tomte nr: Areal: Max mønehøyde: Pris (NOK): BYA (%): Merknad:
Rennemogen
1 0,89 Solgt
2 1,50 Solgt  
3 1,17 5,5 meter 620 000,- 15 % – 120 m2  
14 1,14 Solgt
17 1,00 Solgt  

Tomtestørrelsen kan avvike 10% ved endelig oppmåling

*Priser kan endres uten forvarsel(06.02.2019)